ALJMAŠ – VUKOVAR – ILOK

Code: ERQSR
Category:

Ako ste u mogućnosti hodočastiti, niste kronični i teški bolesnik, a želite na trenutak predahnuti i doživjeti malu duhovnu obnovu, obratite nam se s povjerenjem. Trenutno je teško organizirati velike grupe pa mi,  želeći raditi, želeći djelovati, pružamo priliku onima koji ipak žele hodočastiti da to s nama i učine.

HODOČAŠĆE

ALJMAŠ – VUKOVAR – ILOK

 

 Polazak kombija u 5,00 iz Donje Stubice ispred župne crkve u Donjoj Stubici. Vožnja autocestom u smjeru marijanskog svetišta  Aljmaša. Po dolasku razgled svetišta i crkve Gospe od Utočišta. Nakon razgleda vožnja u Vukovar – grad heroj. Usput ćemo se zaustaviti na Trpinjskoj  cesti te navratiti do križa na Vuki. Slobodno vrijeme. Vožnja  do Iloka. Posjet franjevačkoj crkvi i gradu gdje je umro sveti Ivan Kapistran.  Razgled iločkih podruma uz  mogućnost degustacije vina. Mogućnost kupovine vina. Povratak.

 CIJENA PO OSOBI: 290 kn

Cijena uključuje:prijevoz kombijem na navedenim relacijama, stručnog pratitelja na putu te organizaciju i vodstvote jamčevinu.

Cijena ne uključuje: Degustacija vina. Sve što nije direktno navedeno pod uključuje i sve što bi putnici htjeli dodatno vidjeti.

 

Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguranje.

ZA SVA PITANJA JAVITI SE NA BROJ:

092 1111 720

 

HVALA VAM ŠTO

PUTUJETE SA SMISLOM…

Za putovanje je potrebno ponijeti masku kao zaštitu za sebe i druge vezano uz korona virus.

Putujte sa Smislom!

Price:kn290,00

Book the tour

 Number ticket  × kn290,00
Total = kn290,00

Or

    Popunite obrazac u nastavku da nam kažete ono što tražite