Hodočašće u Lurd 09.-12. 09. 2022., avionom

Code: GBDFVD
09. - 12. 09. 2022.
Category:
  • mountain-morning2
  1. DAN: ZAGREB – MUNCHEN- TOULOUSE – LURD, 09.09., petak

Okupljanje u zračnoj luci Franjo Tuđman u 11,30. Obavljanje carinskih formalnosti i priprema za let avio prijevoznika Lufthansa na letu LH 1727 u smjeru Munchena te  let LH2220  iz Munchena za Toulouse. Prema predviđenom rasporedu let bi trebao započeti u 13,35, a dolazak u Toulouse očekuje se u 17,10. Pri dolasku nas čeka lokalni autobusni prijevoznik koji će nas prevesti do Lurda. Smještaj u hotel. Večera. Prvi kratki razgled lurdskog svetišta. Noćenje

  1. DAN: LURD, 10.09., subota

Doručak. Sveta misa. Lurd – mali gradić u Pirinejima postao je jedno od najvažnijih marijanskih hodočasničkih svetišta na svijetu. Tu se Blažena Djevica Marija ukazala maloj Bernardici 18 puta i dala joj važne poruke za čovječanstvo. „Pokora, pokora, pokora, molite za obraćenje grešnika“ srž je lurdske poruke. Ovoga dana napraviti ćemo malo hodočašće po Lurdu na kojem ćemo slijediti mjesta koja su bila najviše vezana uz život svete Bernardice Soubirous, sve ono važno što će u tom trenutku biti otvoreno: mlin Boly-mjesto rođenja, zatvor gdje su živjeli, bolnica u kojoj je primila prvu pričest, crkva krštenja. Ručak u hotelu. Slobodno vrijeme za mnoštvo duhovnih sadržaja, kupovinu suvenira. Večera.

  1. DAN: LURD, 11.09. nedjelja

Doručak. Internacionalna sveta misa u podzemnoj bazilici svetog Pia X. sa hodočasnicima iz cijeloga svijeta. Križni put. Ručak u hotelu. Slobodno vrijeme za hodočasnički program u svetištu (Procesija sa svijećama, molitva krunice, kupanje u bazenima  s lurdskom vodom, ako zbog mjera bude moguće). Večera. Zajedničko sudjelovanje na  procesiji sa svijećama. Noćenje.

  1. DAN: LURD – TOULOUSE – MUNCHEN – ZAGREB, 12.09. ponedjeljak

Rano buđenje. Kava i lunch packet. Odlazak sa svim stvarima oko 04,00h prema Toulousu. Po dolasku, prijava na let LH 2217. Polijetanje za Munchen u 09:00h. Dolazak u Munchen u 10:40h. Polijetanje za Zagreb, let LH 1726   u 11:55h, a dolazak u Zagreb očekuje se u 12:55.

Cijena: 4400 kuna

 + 40 EUR-a po dolasku u Lurd za troškove agencije u inozemstvu

Doplata za jednokrevetnu sobu 480 kn.

Po upisu je potrebno uplatiti 1000 kn depozita za avionsku kartu, a ostatak do 01.08. 2022.

Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika. 

Cijena uključuje: odlazni i povratni let avionom, sa svim pristojbama, prijevoz turističkim autobusom do Lurda i natrag tj. kako je naznačeno u programu, smještaj u hotelu 3 *** na bazi 2 puna pansiona te 1 polupansiona u Lurdu. Stručnog pratitelja tijekom putovanja, duhovno vodstvo, sve ostalo kako je navedeno u programu, organizacija i vodstvo, jamčevina.

Cijena ne uključuje: Ulaznice za destinacije koje bi netko htio obići u slobodno vrijeme

Svi putnici NEKA NABAVE na HZZO – u europsku karticu zdravstvenog osiguranja koja im na putovanju u EU vrijedi za neodgodivu zdravstvenu zaštitu. Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguuranje.

PUTNA PRTLJAGA: Svaki putnik ima pravo nositi u koferu 23 kg i 8 kg ručne prtljage. Ako dvije osobe žele imati samo jedan veliki zajednički kofer, on također ne smije težiti više od 23 kg. U kofere nemojte staviti ništa što u sebi ima bateriju (npr. mobiteli, fotoaparati…). U ručnoj prtljazi ne smije biti nikakve tekućine kao ni  sprejevi (lak za kosu, parfemi…) te oštri predmeti (pinceta, grickalica, rašpica za nokte, škarice, nož i sl.)

 

Price:kn4.400,00

Book the tour

 Number ticket  × kn4.400,00
Total = kn4.400,00

Or

    Popunite obrazac u nastavku da nam kažete ono što tražite