Hodočašće u Padovu, Becchi, Torino i Milano, 20.-22. 05. 2022.

Code: GBDFVD
20.-22. 05. 2022.
Category:
  • mountain-morning2

1.DAN, petak, 20.05.:   DONJA STUBICA – ZAGREB – PADOVA – TORINO

Polazak iz Donje Stubice u 5,00. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju u smjeru Padove. Po dolasku u Padovu posjećujemo svetište svetog Leopolda Mandića. Molitva pred njegovim neraspadnutim tijelom. Nastavljamo kroz Prato della Valle prema bazilici sveca sveta svijeta, bazilici svetog Ante Padovanskog. Razgled bazilike i slobodno vrijeme za ručak. Nastavljamo put rodnog mjesta svetog Ivana don Bosca. Razgled bazilike, svetišta. Smještaj u hodočasnički dom ili hotel. Večera. Noćenje.

2.DAN, subota, 21.05.: TORINO

Po dolasku u Torino slijedi posjet salezijanske četvrti „Valdocco“, srca Salezijanaca, mjesta prvog oratorija. Tu se nalazi i predivna, veličanstvena bazilika Marije Pomoćnice te crkva sv. Franje Saleškog. Razgled Katedrale svetog Ivana Krstitelja; katedrale s kraja 15. st., na istoimenom trgu. U katedrali se nalazi svima poznato „Torinsko platno“, takozvani  „Sacra Sindone“, platno za koje se vjeruje da je u njega bilo omotano Isusovo tijelo nakon skidanja s križa. Na platnu je ostao otisak Isusova tijela i krvi. Mnoga su znanstvena istraživanja napravljena na ovome platnu koje se nalazi pohranjeno u jednoj od kapelica u katedrali. Samo u rijetkim prilikama ovo se platno izlaže i može vidjeti. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

3.DAN, nedjelja 22.05.: TORINO – MILANO – DONJA STUBICA

Doručak. Sveta misa. Nastavak vožnje autobusom do Milana, nakon Rima, najvećeg grada i industrijskog središta Italije. Razgled povijesnog središta: Po dolasku razgled najvažnijih znamenitosti Milana: GALLERIE  VITORIO EMANUELE II. jednog od najatraktivnijeg poslovnog prostora u Europi. Posjet LA SCALE(izvana), jedne od najpoznatijih opernih kuća u Europi.  KATEDRALA u Milanu posvećena je Uznesenju Blažene Djevice Marije i jedna je od najznačajnijih katedrala na svijetu, koja će svakoga oduševiti. Razgled. Slobodno vrijeme za osobne razglede, odmor.

Vožnja prema domovini Hrvatskoj.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1900,00 kn

Za jednokrevetnu sobu nadoplata 200 kn 

CIJENA UKLJUČUJE: Prijevoz kvalitetnim KOMBIJEM  na navedenim relacijama, po programu, pratitelja tijekom puta, smještaj u hotelu ili u hodočasničkom domu 2/3٭u dvokrevetnim sobama na osnovi 2 polupansiona, u Torinu ili okolici, sve razglede prema programu, jamčevinu, troškove organizacije i provedbe putovanja.

Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguranje.

CIJENA UKLJUČUJE: ulaznicu za katedralu u Milanu.

Svi putnici NEKA NABAVE na HZZO – u europsku karticu zdravstvenog osiguranja koja im na putovanju u EU vrijedi za neodgodivu zdravstvenu zaštitu.

Putujte sa Smislom!

 

 

Price:kn1.900,00

Book the tour

 Number ticket  × kn1.900,00
Total = kn1.900,00

Or

    Popunite obrazac u nastavku da nam kažete ono što tražite