Krašić – Trsat – Opatija

Code: ERQSR
Još ove subote 12.09.2020.
Category:

Ako ste u mogućnosti hodočastiti, niste kronični i teški bolesnik, a želite na trenutak predahnuti i doživjeti malu duhovnu obnovu, obratite nam se s povjerenjem. Trenutno je teško organizirati velike grupe pa mi,  želeći raditi, želeći djelovati, pružamo priliku onima koji ipak žele hodočastiti da to s nama i učine.

 

Polazak iz Donje Stubice, Zaboka, Zagreba, Karlovca…. Iz Donje Stubice krećemo u 7,00 i dolazimo po Vas prema dogovoru.

Još OVE SUBOTE, 12.9. 2020.

 

Posjet župnoj crkvi u Krašiću, krsnoj crkvi bl. Alojzija Stepinca, u kojoj je i djelovao kao zatočenik. Molitva križnog puta na prekrasnom prostoru u blizini crkve. Razmišljanje o životu i djelu blaženog Alojzija Stepinca. Nastavak vožnje do Trsata, svetišta Majke Božje Trsatske čiji je hodočasnik bio i papa, sveti Ivan Pavao II. Razgled svetišta u kojem se kratko vrijeme u 13. st. nalazila Nazaretska kućica koja je sada u Loretu. Slobodno vrijeme za osobnu molitvu i razmišljanje. Nakon pauze nastavljamo do hrvatskog turističkog bisera, prekrasne Opatije.

Slobodno vrijeme za kupanje, šetnju, odmor. U večernjim satima polazak prema mjestu polaska.

 

Cijena po osobi: 200 kuna

 

Način plaćanja: na žiro račun agencije općom uplatnicom ili internet bankarstvom na  IBAN: HR2023600001102370963.

Potvrdu svoje rezervacije najbolje je učiniti e-mailom, a možete se javiti i telefonom na; 092 1111 720 ili 098 574 070. Prijave su u tijeku.

Cijena uključuje:prijevoz kombijem na navedenim relacijama, stručnog voditelja putovanja, tijekom putovanja,  sve ostalo kako je navedeno u programu, organizacija i vodstvo, jamčevina.

Cijena ne uključuje:Ono što nije navedeno pod uključuje.Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguranje.

Za putovanje je potrebno ponijeti masku kao zaštitu za sebe i druge vezano uz korona virus.

Putujte sa Smislom!

Price:kn200,00

Book the tour

 Number ticket  × kn200,00
Total = kn200,00

Or

Popunite obrazac u nastavku da nam kažete ono što tražite