Majka Božja od Krasna – Vrilo Gacke – Krašić

Code: ERQSR
Category:

Ako ste u mogućnosti hodočastiti, niste kronični i teški bolesnik, a želite na trenutak predahnuti i doživjeti pravu malu duhovnu obnovu, obratite nam se s povjerenjem.

 

Polazak iz Donje Stubice, Zaboka, Zagreba, Karlovca…. Iz Donje Stubice krećemo u 6,15 i dolazimo po Vas prema dogovoru. Pauza za kavu na putu. Po dolasku sveta misa u župnoj crkvi Svetog Antuna Padovanskog u 10,00. Nakon svete mise posjet prekrasnom marijanskom svetištu Majke Božje od Krasna. Razgled. Slobodno vrijeme za molitvu.

Nastavljamo put Otočca do Vrila Gacke gdje ćemo pogledati prekrasne drvene kuće i mlinove na predivnoj, čistoj vodi, nekoliko izvora Gacke. Slobodno za prošetati, posjetiti, odmoriti. Po povratku posjet Stepinčeva Krašića.

 

Posjet župnoj crkvi u Krašiću, krsnoj crkvi bl. Alojzija Stepinca, u kojoj je i djelovao kao zatočenik. Molitva križnog puta na prekrasnom prostoru u blizini crkve. Razmišljanje o životu i djelu blaženog Alojzija Stepinca.

 

Cijena po osobi: 240 kuna

 

Način plaćanja: na žiro račun agencije općom uplatnicom ili internet bankarstvom na  IBAN: HR2023600001102370963.

Potvrdu svoje rezervacije najbolje je učiniti e-mailom, a možete se javiti i telefonom na 092 1111 720 ili 098 574 070. Prijave su u tijeku.

Cijena uključuje:prijevoz kombijem na navedenim relacijama, stručnog voditelja putovanja, tijekom putovanja,  sve ostalo kako je navedeno u programu, organizacija i vodstvo, jamčevina.

Cijena ne uključuje:Ono što nije navedeno pod uključuje.Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguranje.

Za putovanje je potrebno ponijeti masku kao zaštitu za sebe i druge vezano uz korona virus.

Putujte sa Smislom!

 

Price:kn240,00

Book the tour

 Number ticket  × kn240,00
Total = kn240,00

Or

    Popunite obrazac u nastavku da nam kažete ono što tražite