Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. smisaozivota.hr Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je SMISAO ŽIVOTA, putnička agencija j.d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, po šalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDVom.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online: 

  • bankovnom transakcijom
  • kreditnim karticama: MasterCard®, Maestro®, Visa, Diners, American Express®.

[popup_anything id=”1132″] [popup_anything id=”1145″]

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Sva prava nakladnika i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su pridržana. Izdavač i nakladnik je SMISAO ŽIVOTA, putnička agencija j.d.o.o. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za radio difuziju te prodavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.

OPĆENITO

SMISAO ŽIVOTA, putnička agencija j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje smisaozivota.hr stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.
Usluge koje Vam pruža smisaozivota.hr Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama.
SMISAO ŽIVOTA, putnička agencija j.d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam SMISAO ŽIVOTA, putnička agencija j.d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, SMISAO ŽIVOTA, putnička agencija j.d.o.o. ne može garantirati da će usluge na smisaozivota.hr odgovarati Vašim potrebama. SMISAO ŽIVOTA, putnička agencija j.d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail smisaozivota1@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.